Klik på “Log på BørneLynet.dk” i øverste venstre hjørne for at logge på
Første gang du logger på skal du bruge NemID.
Du kan nu se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på eget navn og Personligt for at oprette brugernavn og kodeord.
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik på dit barns navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort
Du kan hente appen “BørneLynet” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “BørneLynet"
Du kan godkende en browser, så du med brugernavn og kodeord kan logge ind på Børnelynet.dk og derved undgå at skulle bruge NemID. Klik på eget navn og derefter på menupunktet Personligt.
Første gang aktiverer du adgang med NemID direkte i appen. Her opretter du brugernavn og kodeord som kan benyttes herefter.
Velkommen til BørneLynet
I Lyngby-Taarbæk har vi fokus på forældresamarbejde og kommunikationen med forældre. Vi har derfor anskaffet BørneLynet, som er et institutionssystem, der sætter barnet og familien i centrum. 

Gennem BørneLynet får alle institutioner forbedret infrastruktur, hvilket giver mulighed for, at du kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, tilmelde jer arrangementer, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter dit barn er med i, få tilgang til dit barns billedarkiv og meget mere.

Du kan nu få adgang uden NemID
Her godkendes din browser og du kan logge på med brugernavn og kodeord. 
For at åbne adgang logger du ind, klikker på dit navn, derefter Personligt og følger vejledningen. Du kan også klikke her
Du kan hente appen “BørneLynet” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “BørneLynet"
Hent app’en "Børnelynet Lyngby-Taarbæk Kommune" i App Store eller Google Play
Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af afhentningstidspunkt, fravær, ferie m.m. kan foretages direkte i app’en. 

Denne adgang kræver kun NemID første gang. 

Når du installerer app’en skal du være logget på BørneLynet.dk. Nederst på fanen ”Aktuelt” på BørneLynet.dk kan du tilmelde din mobiltelefon og oprette et brugernavn samt adgangskode. Her finder du også aktiveringskoden, som skal indtastes første gang du bruger app’en.